Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Otvaranje sekcije za VIP članove foruma ?
#1
Poštovani članovi foruma,
Obracam Vam se sa zahtevom da nam date neke sugestije i vaša mišljenja o predlogu da se otvori  VIP sekcija na forumu kojem ce moci da pristupe samo odabrani clanovi foruma? Kriterijum po kome bi se odredjivali VIP clanovi bi se kasnije odredio. Tamo bi moglo da se postavljaju privatni nalazi i kolekcije, koji bi bili skriveni od neželjenih pogleda, na taj nacin bi neki clanovi mogli da budu spokojni pošto se plaše za svoji privatnost.

Recimo jedan od kriterijuma za ulazak u VIP sekciju bi mogao da bude i minimum 100 posta, preporuka nekog već postojećeg VIP člana i sagalasnost polovine VIP, minimum 30 dana prisustva na forumu ili nešto slično.

Da čujem Vaše predloge?
#2
Ne znam koja je "prednost",zasto izdvajati ljude?
#3
Posetioci ovog foruma su ili clanovi ili gosti. Smatram da ono sto rade clanovi, tu mislim na diskusije , "poverljive" postove, postove licne prirode i slicno, ne treba da bude dostupno gostima tj. licima koji nisu registrovani clanovi. Primeticete da je online skoro uvek duplo vise gostiju nego clanova pa zbog toga vecina nas koristi skype kao sigurniji nacin komunikacije. Gosti,spajderi i ostali uljezi, nesmetano kradu informacije koje im nesebicno serviraju clanovi, koji se zapravo obracaju jedni drugima, a da pritom ne kazu ni hvala ! Smatram da su svi clanovi foruma vec dovoljno VIP (smesan izraz), i da ih treba zastititi od ociju nepozvanih koji samo iskoriscavaju ono sto su clanovi godinama prikupljali i sto su spremni da podele jedino sa drugim clanovima. Ako vec kao gost mogu da dodjem do svih podataka koji mi trebaju, ne vidim svrhu uclanjavanja !
#4
Jedna od prednosti bi bila ta da samo provereni članovi koji su napisali preko 100 posta i dali doprinos razvoju forumu mogu da obrađuju ozbiljnije teme normalno i da imaju pristup poverljivim informacijama. Recimo sada su izjednačeni oni koji nemaju nijedan post  sa onima koji imaju 200.... Znači ako nekome nešto treba samo se registruje i ima pristup svemu neki misle da to nije uredu.

To su samo neke od primedbi korisnika koje dobijam svakodnevno na PP
#5
(10-09-2012, 04:30 PM)Milesevac link Piše:Posetioci ovog foruma su ili clanovi ili gosti. Smatram da ono sto rade clanovi, tu mislim na diskusije , "poverljive" postove, postove licne prirode i slicno, ne treba da bude dostupno gostima tj. licima koji nisu registrovani clanovi. Primeticete da je online skoro uvek duplo vise gostiju nego clanova pa zbog toga vecina nas koristi skype kao sigurniji nacin komunikacije. Gosti,spajderi i ostali uljezi, nesmetano kradu informacije koje im nesebicno serviraju clanovi, koji se zapravo obracaju jedni drugima, a da pritom ne kazu ni hvala ! Smatram da su svi clanovi foruma vec dovoljno VIP (smesan izraz), i da ih treba zastititi od ociju nepozvanih koji samo iskoriscavaju ono sto su clanovi godinama prikupljali i sto su spremni da podele jedino sa drugim clanovima. Ako vec kao gost mogu da dodjem do svih podataka koji mi trebaju, ne vidim svrhu uclanjavanja !

Sugestija na mestu ali ja mislim da nije isto ako se neko registruje i samo prikuplja informacije ili ako se neko registruje i daje doprinos razvoju foruma. Ili se ja možda varam? Samo učlanjvanje na forum nema neki značaj, nebitno je da li forum ima 10000 članova ili 50, bitno je koliko oni svojim pisanjem doprinose razvoju foruma.
#6
Sugestija na mestu ali ja mislim da nije isto ako se neko registruje i samo prikuplja informacije ili ako se neko registruje i daje doprinos razvoju foruma. Ili se ja možda varam? Samo učlanjvanje na forum nema neki značaj, nebitno je da li forum ima 10000 članova ili 50, bitno je koliko oni svojim pisanjem doprinose razvoju foruma.
« Last Edit: Today at 04:43:14 PM by admin »........................................

Velika je razlika izmedju 10000 i 50 clanova jer 10000 svakako zna vise i sigurno vredi vise. Svojom registracijom posetilac je pre svega uvazio i forum i ostale clanove, pa se na taj nacin svrstao se medju kolege. Bolje jedan kvalitetan i koristan post, nego stotina budalastina, skrabotina i uvredljivih replika. Ne meri se covek po tome koliko prica i pise vec sta !
#7
Jeste tako je ali kako neko može da zna zbog čega se neko registrovao?! Da li zbog toga da bi samo ćutao i kupovao informacije ili mesta, prodavao svoje proizvode, namerno izazivao svađe i pokušavao da omalovažava forum ili članove. Ja to nemogu da znam ali po onome što piše i kako nastupa može da se pretpostavi ako neko da 50 konstruktivnih sugestija, komentara i slično moglo bi se zaključiti da je to član koji ima ozbiljne nemere na forumu. Ali ako se neko samo registruje i ništa napiše, šta bi se o njemu moglo zaključiti ?!
#8
DISABLE GUESTS!!!!
CASE CLOSED!!!
#9
U potpunosti podrzavam Adminov predlog, treba napraviti neku selekciju ,napraviti malo ali odabrano drustvo. 
#10
ma u redu je...bice kako ce biti...:-)
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)