Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nešto za Kosovo
#11
dex2013 znam neke turke sa dobrim aparatima ali nisu samostalni rade za druge ai više veruju njixovim djinima nego aparatima znaš našta mislim. ali ima dobra lokacija kada kreneš od žura ka dragašu ima sa leve strane kaluđerska česma preko puta česme je deponija iznad česme ima kamene ploče i obeležja  za stare grobove na jednoj ploči ima slomljena strela bez vrxa  avrx je na česmi .ispod česme ima korito za pojenje stoke a vodukolo au aa izvora zagradili ali glavna stvar je iznad česme ima zatvorena potkapina sa velikim kamenjem jasam bio inašao to prečetiri godine  pozdrav
Odgovori
#12
Ajduk, Može li se nekako doći do tih Turaka? Neznam taj deo kod Dragaša ali to je nebitno naći ću. Ako sam te dobro razumeo sada je ta česma ograđena ili... može li da se priđe podkapini koju si spomenuo kao i dali je česma u naseljenom mestu tj dali je moguće raditi? Šta si konkretno video kada si bio, jesi pokušao nešto da odradiš, kakvu informaciju imaš u vezi podkapine, jel glavna meta kamen gde je strela bez vrha? Jel imaš neku informaciju dali je posle tebe neko radio? Oćeš da dođeš da odemo zajedno?
Odgovori
#13
van naseljenog mesta kada kreneš o sela žur prema drahašu.tuje deponijabod prizren . a ispod česme je napravljena kaptaža.za korito za stoku a vrh je blizu zemlje na desnu stranu a stavka iulaz zatboren iznad česme nekih 2-3metra.odprilike 10-15min.vožnje kolima od žura bio sam pre četri godine
Odgovori
#14
Znači nemoguće je prići do mesta jer je ograđeno. Šta bi konkretno trebalo da se odradi, ta potkapina, da se pomeri kamenje i se kopa? Kakva je situacija sa tvojim dolaskom?
Odgovori
#15
Mashaaccok, ne razumem baš najbolje ovaj post. Jel neka neuspela poruka ili sta...
Odgovori
#16
poz dex2013 moguće je raditi napravljena je kaptaža ispod kladenca  odavno a treba dase radi iznad Kladenca kad staneš iznad kladenac vidi se navaljano kamenje i čuje se da kaplje voda u podkapinu.Štose tiče mog dolaska teško imam nekih porodičnih probleža  a inemogu da izlazim i z srb. neko vreme bićemo u kontaktu ako iskopam neki podatak za dole poslaću ti na .PP. poz.
Odgovori
#17
Ok ajduk. Hvala u svakom slučaju. Javi se ako budeš nešto imao za mene oko info ili oko tehnike. Pozrav!
Odgovori
#18
Termatata, šta si hteo da kažeš ovom rečenicom. Nabroji mi sela i sednicu de jako de zove Ako si milio da ti nabrojim sela koja se tamo nalaze to neznam, ne živim u tom delu. Ako imaš u planu dolazak javi se na pp.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)