Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crveni kamen golem u Nisku okolinu
#1
Cujem  da se neke kolege iz istocnu Srbiju  interesuju za golem crven kamen koji ima neki znaci na njega.Kako cujem dolazili su i trazili dvatriput  ali kamen im nije pokazan.Jedan moj dobar stari prijatelj zna gde je kamen  i koji su znaci  nekada bili na njega.
Odgovori
#2
Kolko ja vidim Zajecarci su popili kafu bez fildzani .Oni ostadose  izdubeni na crven golem kamen sa strane!
Odgovori
#3
Na crven  kamen ima fildzani  okrenuti na istok pribor za jelo prema zapad a ima i rimska desetka odozgore na sam vr na kamen i jos neke brojke..
Odgovori
#4
Daj slike apise ,pa da vidimo i to cudo . Da u zivamo
Odgovori
#5
E moj prijatelju cu se i to naucim pod stari dani  da postavljam slike .Probao sam al mi nesto neide informatika.
Cuo sam da ljudi traze  da su dvatriput dolazili i da nisu mogli da najdu de je .Prvog koga sam za to pitao rece mi i gde je i sta od znaci ima. Sad kad najdosmo kamen nema gi plandzije.Uvek brale po nesto fali..
Odgovori
#6
(20-08-2012, 09:41 PM)APIS link Piše: E moj prijatelju cu se i to naucim pod stari dani  da postavljam slike .Probao sam al mi nesto neide informatika.

http://www.skrivenoblago.com/forum/index...475.0.html
Odgovori
#7
:-\
Ma nije nam apis tolko zastareo da ne zna da postavi sliku . Nego se zajebava . kad moze onolike snajke da zamislja ........ Tongue
Odgovori
#8
Pa dobro APIS posto znas gde je sto ne rece ljudima da je to fotelja od crveni kamen i  kad sednes  vidis Nisku Banju.Ko ima plan za ovu fotelju neka se javi mesto znam i  sve ima na njoj sto je APIS napisao,a cuem da se traze u blizini i12 mazge negde zakopane???
Odgovori
#9
Kolko ja vidim  moras da ides kod majstora na generalni remont.Ne samo  sto su ti kocnice oslabele nego i masina samo sto ti od turiranje nije zaribala. 
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)