Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Књига "PI метал-детектор Pulse Star II Pro без тајни" - на продају
#1
Драги пријатељи!
У продаји се налази књига "PI метал-детектор Pulse Star II Pro без тајни" - слика корица испод:
Књига је А5 формата, има обим од 186 страна, писана је ћирилицом и у колору.
У књизи је детаљно објашњено како детектор дубинац Pulse Star II Pro треба правилно подесити да би он на терену дао свој максимум.
Нажалост, (из мени непознатих разлога), у оригиналном упутству овог детектора - поступак његовог правилног подешавања за рад на терену није довољно јасно и прецизно објашњен - па је то доводило до тога да су многи корисници овог детектора били разочарани његовим могућностима.
Међутим, после правилног подешавања - овај дубинац стварно оправдава ту своју намену и претвара се у праву "дубинску звер".
Такође, детаљно су објашњени поступци за дискриминацију (разликовање) детектованих металних објеката па у комбинацији са његовим дубинским могућностима - ова машина (својим оптималним односом цене, квалитета и могућности), постаје незаменљив апарат за дубинско истраживање металних објеката (остава, рецимо).
Сва објашњења у књизи која се односе (првенствено) на новији модел Pulse Star II Pro - важе и за старији модел Pulse Star II.
Исто тако, у уводном делу књиге дати су и сви (тренутно важећи) законски прописи државе Србије о којима сваки истраживач и те како треба да води рачуна током трагања на терену.
Ту је и посебно поглавље посвећено основним принципима детекције како би и почетници одмах стекли неопходна знања из области детекције - а не да их мукотрпно стичу годинама учењем из сопственог искуства.
Такође, дато је посебно поглавље са поједностављеним објашњењима о принципима пулс-индукционе деткеције на којима овај детектор ради.
Ту су и објашњења о одржавању, пуњену и сервисирању акомулатора уграђеног у овај детектор, али, и посебно поглавље за само-сервисирање и лаку и једноставни поправку - како самог детектора - тако и каблова његових сонди.

Цена књиге је 50 евра у динарској против-вредности.
Књигу можете наручити позивом на телефон 063/84-17-822.
Рекламни трајлер наведене књиге (заједно са подацима за наручивање), можете преузети на линку испод:

https://fvm.academia.edu/ZoranA%C5%BDivanovi%C4%87

Напомена:
Да бисте бесплатно прузели рекламни трајлер - током почетка процедуре за download неопходно је да се улогујете са својим налогом једне од две следеће социјалне мреже: Facebook или Google +, или да се бесплатно региструјете на порталу https://www.academia.edu/
Рекламни трајлер је у PDF формату - па је потребно да на свом компјутеру имате инсталиран неки од PDF читача како би исти могли да отворите и прочитате.

Поздрав!
Sneshko


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
   
Odgovori
#2
А К Т У Е Л Н О !!!
Odgovori
#3
Драги пријатељи!
Моја понуда је од сада и на: https://www.facebook.com/sneshkoelectronic/
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)